Португалия губи от Грузия с 0:1 в Гелзенкирхен в последен мач за двата

...
Португалия губи от Грузия с 0:1 в Гелзенкирхен в последен мач за двата
Коментари Харесай

Грузия шокира Португалия с ранен гол

Португалия губи от Грузия с 0:1 в Гелзенкирхен в финален мач за двата тима от група F. Хвича Кварацхелия откри рано-рано за грузинците още във 2-рата минута. " Мореплавателите " към този момент си осигуриха първото място в групата, само че все пак ще се опитат да продължат позитивния си старт и в дуела срещу Грузия.

Грузинците са на дъното на класирането с една точка, само че в случай че съумеят да поднесат сензация и да реализират първата си победа на огромен шампионат като независимата страна, имат огромен късмет да продължат в идната фаза, предава Спортал.

Днешният конфликт в Гелзенкирхен е едвам вторият мач сред Португалия и Грузия въобще. Предишният бе през септември 2008 година, като в него " мореплавателите " завоюваха с 2:0.

Атаката на грузинците през днешния ден ще водят разписалият се на два пъти Жорж Микаутадзе и огромната звезда Хвича Кварацхелия.

Селекционеът на Португалия Роберто Мартинес е направил цели осем промени спрямо успеха с 3:0 над Турция, като единствено Кристиано Роналдо, Палиня и вратарят Диого Коща още веднъж стартират като титуляри. В средата на терена като титуляри стартират още Диого Далот, Жоао Невеш и Педро Нето. В офанзивата на " мореплавателите " до Роналдо ще бъдат Жоао Феликс и Чико Консейсао. Наказан за португалците е Рафаел Леао.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР